• Η ιστορία μας

  Κάθε πρόσωπο ή σώμα , ανδρικό και γυναικείο , για λόγους κληρονομικότητας, τρόπου ζωής, ηλικίας μπορεί να εμφανίσει ατέλειες για τη διόρθωση των οποίων απαιτείται εξειδικευμένη αντιμετώπιση.

  Ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός Κολαξίδης Εμμανουήλ ασκεί την ειδικότητα της πλαστικής χειρουργικής από το 2010 με εξειδίκευση στην Αισθητική χειρουργική προσώπου, σώματος και μαστού. Προτείνει λύσεις βασισμένες στις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες, απόλυτα εξατομικευμένες στην αντιμετώπιση κάθε σας προβλήματος.

 • Πού βρισκόμαστε

  Το ιατρείο μας βρίσκεται στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 123, στον έκτο όροφο ενός από τα παλαιά κτίρια της Αθήνας. Το κτίριο αυτό βρίσκεται στην περιοχή Πλατείας Μαβίλη Αμπελοκήπων, απέναντι ακριβώς από το Νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Καταλαμβάνει έκταση συνολικά 100 τετραγωνικά μέτρα και έχει χώρο υποδοχής, γραφείο ιατρού, χώρο ιατρικών και χειρουργικων πράξεων, βοηθητικό χώρο ιατρικών πράξεων και laser, wc κτλ.

 • Η βασική αρχή

  Ο σκοπός μου είναι να αναδείξω αποτελεσματικά τον δικό σας καλύτερο εαυτό με τον φυσικότερο δυνατό τρόπο με σεβασμό στα υπάρχοντα όμορφα χαρακτηριστικά χωρίς παραμορφώσεις και αναίτιες αλλοιώσεις.

 • Πώς θα έρθετε

  Πρόσβαση στο ιατρείο έχει κανείς με το μετρό (σταθμοί Αμπελοκήπων ή Μεγάρου Μουσικής), και λεωφορεία ή τρόλεϋ (στάση Ιπποκράτειο). Για αυτούς που θα προτιμήσουν το αυτοκίνητο υπάρχει Parking με κάρτα από το Δήμο σε όλους τους κάθετους στη Βασ. Σοφίας δρόμους, καθώς και 3 μεγάλοι ιδιωτικοί σταθμοί στάθμευσης.

Εμμανουήλ Κολαξίδης

Κολαξίδης Εμμανουήλ
Ο Πλαστικός Χειρουργός Κος Κολαξίδης Εμμανουήλ γεννήθηκε στην Αθήνα, έζησε και μεγάλωσε στη Νέα Πεντέλη Αττικής όπου ολοκλήρωσε τις σχολικές του σπουδές.

Αποφοίτησε με άριστα από την Ιατρική Σχολή το 1999 και ακολούθως εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως Ιατρός παραμεθορίου Μονάδας νήσου Σύμης και Φρουραρχείου Αθηνών (Νοεμβρ.2000- Μάιος 2002).

Η υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Αγρινίου Αιτωλοακαρνανίας όπου υπήρξε υγειονομικός υπεύθυνος 6 απομακρυσμένων ορεινών χωριών του Δήμου Παναιτωλικού, του αγόνου Περιφερειακού Ιατρείου Σιτόμενων και Κέντρου Υγείας Θέρμου από Νοέμβριο 2002 έως Δεκέμβριο 2003.

Το πρώτο τμήμα της εξειδίκευσής του στην γενική χειρουργική ολοκληρώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο ‘’Αμαλία Φλέμινγκ’’ από το 2004 έως 2006 όπου συμμετείχε σε πλήθος επεμβάσεων γενικής χειρουργικής. Συνέχισε και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Πλαστική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ‘’Γ. Γεννηματάς’’ από το Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής ,Μικροχειρουργικής και Μονάδας Εγκαυμάτων ‘’Ι. Ιωάννοβιτς’’ το 2010.

Εκεί εξειδικεύτηκε σε όλο το εύρος της χειρουργικής ειδικότητας Πλαστικού Χειρουργού (έγκαυμα και Μονάδα Εγκαυμάτων, νεοπλασίες, δυσμορφίες και βλάβες δέρματος όλων των ειδών , μελαγχρωματικών σπίλων, κακοήθους μελανώματος δέρματος, επανορθωτική χειρουργική τραυμάτων , άκρας χείρας και μικροχειρουργική, αποκατάσταση μαστού μετά μαστεκτομή καθώς και σε όλη τη έκταση της αισθητικής χειρουργικής προσώπου και σώματος.

Απέκτησε τον τίτλο ιατρικής ειδικότητας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής , μετά επιτυχείς εξετάσεις το 2011 από την επιτροπή εξετάσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Πανεπιστημίου Αθηνών (Καθηγητής Ο. Παπαδόπουλος).

Το 2010 έγινε δεκτός για διετή θέση εργασίας πλαστικού χειρουργού στο ‘’Canniesburn Plastic Surgery Unit’’ του Glasgow Royal Infirmary στη Σκωτία και από το 2012 εργάζεται ως ιδιώτης ιατρός ασκώντας την ειδικότητα Πλαστικής, επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Παραμένει μόνιμος επιστημονικός συνεργάτης του Νοσοκομείου Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου πραγματοποιεί τις χειρουργικές του επεμβάσεις και έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους πλαστικούς χειρουργούς της Αθήνας όπως τον Κο Μ. Λάγιο , όπου συμμετείχε και εξειδικεύτηκε σε πλήθος αισθητικών επεμβάσεων σώματος όπως αυξητική και μειωτική μαστού, λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική, διόρθωση γυναικομαστίας, βραχιονοπλαστική, αυξητική γλουτών κ.α. καθώς και επεμβάσεις προσώπου όπως βλεφαροπλαστική, λειτουργική ρινοπλαστική, ωτοπλαστική, face lift, μεταμόσχευση αυτόλογου λίπους κ.α. .

Μέχρι σήμερα συνεχίζει να διατελεί συνεργάτης του Καθηγητή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής και επι σειρά ετών Προέδρου της Ευρωπαικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής EBOPRAS Κου Α.Γιακουμεττή σε όλο το εύρος της ειδικότητας κυρίως αισθητικής πλαστικής και στην αποκατάσταση μαστού μετά μαστεκτομή μαζί με τον διακεκριμένο χειρουργό μαστού και Διευθυντή Κλινικής μαστού Νοσοκομείου ‘’Metropolitan General’’ Χολαργού Κο Α. Τσικκίνη.

Είναι κάτοχος διπλωμάτων χειρουργικής εξειδίκευσης σε σειρά hands on courses για χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και μη επεμβατικών πράξεων αισθητικής ( χρήση Botox- fillers υαλουρονικού, νημάτων , μεταφοράς λίπους) όπως του Vienna Medical University, Cuschieri skills center and Ninewells Hospital - Dundee Medical School - Scotland, Μικροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο ‘’Ευαγγελισμός’’, άκρας χειρός από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Allergan Medical Institute κ.α.

Συμμετείχε σε ερευνητικά πρωτόκολλα και σε πλήθος εργασιών σε διεθνή και εθνικά συνέδρια καθώς και σε εργασία που βραβέυτηκε στο Mediterranean Council for Burns and Fire Disasters το 2008 ενώ το ίδιο έτος του απονεμήθηκε Εύφημη Μνεία - έπαινος για την εκπλήρωση του καθήκοντος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου ‘’Γ.Γεννηματάς’’ και πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κου Α.Αυγερινού.

Ο γιατρός παρακολουθεί και συμμετέχει σε Εθνικά και Διεθνή Συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής που αφορούν σε όλες τις εξελίξεις και προόδους της επιστήμης του.

Ο Κος Κολαξίδης είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής , Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (HESPRAS), της διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS) και του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου (GMC).

Χώροι

Υποδοχή
Επικοινωνία

210 64 31 219
Info Desk

Διεύθυνση

Βασ. Σοφίας 123
115 21, Αθήνα
Χάρτης

Ωράριο

Δευ-Παρ 12:00 - 22:00
Σάβ 12:00 - 17:00

Γλώσσα

English
Deutsch
Russian

© 2020 designed by CosmicSlip

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του επισκέπτη / This website uses cookies to ensure the best experience for the visitor